Affiliate Kazançları: Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

01:50 | , , , , , ,

Affiliate Marketing satış ortaklığı, gelir ortaklığı, kazanç ortaklığı ve iş ortaklığı gibi birden fazla Türkçe karşılığı bulunmaktadır. Bir nevi affiliate marketing online komisyonculuk yada online iş ortaklığıdır.

Affiliate marketing sisteminde (satıcı, alıcı, affiliate sitesi, satış ortaklığı) herkezin bir kazancı vardır. Satıcı satış ortaklarının ürün tanıtımını üstlenmesiyle reklam ve pazarlama maliyetinden kurtulur, satış ortaklığı da kendisinin olmayan bir ürünün satışından para kazanır. Müşteri ise satış ortakları sayesinde ürünleri, indirimlerden ve kampanyalardan haberdar olarak alır. Bu yüzden dünyada bayağı ilgi görmektedir. Ki tüm dünyada da kabul görmüştür. Helal ve yasal bir sistemdir aklınızda şüphe kalmasın. Affiliate siteleri ürün sahiplerine, satış ortaklığına ve müşteriye bir çok kolaylık sağlar. Müşterilere çesitli ödeme seçenekleri ve güvenli alışveriş hizmeti sağlanır. Ve affiliate marketing sitelerinin ürün sahiplerine sağladığı en büyük ve güzel yarar tanıtım masrafı ödememesidir. Sitelerin hali hazırda binlerce satış ortağı bulunmaktadır. bu satış ortakları da internet de ürünün reklamını ve tanıtımını yapmaktadır. Satış ortaklığına sağladığı kolaylıkla ise söyledir. Örneğin ürün çeşitliliği, paralarını alma güvencesi sağlamaktadır. Müşteri için ise ürün alımında güvenli ödeme ve iade gibi durumlar garanti sağlamaktadır. Kısacası her şey güvenlidir. Dünya üzerinden örnek vermek istersek bu tür sitelere amazon.com ve clickbank’ dır. Aslında internet ortamının insanlara sağladığı çok büyük bir fırsat. Ne mezunu olursanız olun yapabileceğiniz bir işlemdir. İnternetinizin olduğu heryerde yapabilme imkanına sahip olduğunuz bu sistem çok iyi kazançlar sağlamanıza fayda sağlayacaktır. Kendi işiniz gibi yapabilme olanağına sahipsiniz çünkü muhatap olacağınız bir kişi ya da kişiler bulunmamaktadır. Çalışma saatleriniz, tatiliniz her şey sizin elinizde. Rahatına ve özgürlüğüne düşkün olanlar için kaçınılmaz bir fırsat. Satış ortaklığı sisteminde üç şekilde para kazanabilirsiniz. İlk olarak tıklama başına ödeme. Tanıtımını yaptığınız ürüne gelen ziyaretçi, yazdığın yazıdaki linke ve sitedeki referans linkin ile bulunan kısımlara tıklayarak ürün sahibinin sitesine gitmesi ile paza kazılır. Tıklama başına 4 kuruş ile 15 kuruş arasında değişmektedir. Üyelik başına ödeme de reklam verenlerin sitesine yönlendirdiğin ziyaretçilerin ve siteye kayıt olması ile paza kazanılması. Bu da 25 kuruş ile 2 tl arasında değişmektedir. Satış başına ödeme de ise kendi tanıtımın ile sattığın ürünlerden, ürün sahibinin belirlediği komisyonu kazanırsın. Satış başına verilen komisyon oranları %5 ile %80 arasında değişmektedir. Gemelde satış basına ödeme miktarı 15 tl ile 100 tl arasında değişir. Neden böyle diye sorgularsanız masraf yoktur farkındaysanız her şey sanal ortamda gerçekleşmektedir. Diğer bir güzel yanı ise sistemdeki her şeyi birden yapmanız gerekmiyor isteğiniz kazanç yolunu seçebilirsiniz. İsterseniz üçünüde harmanlayarak fazla fazla kazançlarda elde edebilirsiniz.

Özgürlüğüne ve rahatına düşkün kendi işinin kendi patronu olmak isteyenler buyurun size en kolay yoldan en rahat kazanç sağlama modelleri...

0 yorum:

Yorum Gönder