Affiliate Kazançları: İnternetten Para Kazanma Kiti

İnternetten Para Kazanma Kiti

09:30 | , , , , , , , ,



GooMass Nedir?


GooMass, Affiliate Marketing yani satış ortaklığı sistemini etkili bir şekilde uygulamayı öğreten, yazılım arayüzü ile sunulan dijital, yazılı ve videolu bir eğitim setidir. GooMass, "Online Satış Ortaklığı" olarak bilinen, ürünlerini internet üzerinden satan kişi veya şirketlerin, ürün satışlarına aracılık eden kişilere (satış ortakları) komisyon dağıtılması suretiyle gerçekleşen para kazanma sistemini ve bu sistemin nasıl etkili bir şekilde kullanılacağını öğreten bir rehberdir.

GooMass eğitim kitinde internet üzerinden sermayesiz veya sermayeli para kazanma yöntemlerini anlatıyoruz. Kısacası bir ürünü satın almaya gerek kalmadan, evinizde internetin başında o ürünü sadece ürün bilgileri veya açıklamalarıyla doğrudan başkasına satmanızı sağlayan satış ortaklığı sistemi üzerinden nasıl para kazanabileceğinizi öğretiyoruz.

GooMass'ta anlattığımız para kazanma stratejisi şöyledir:

İnternetteki satış ortaklığı veren alışveriş sitelerinin (Buradan bazılarına bakabilirsiniz.) ürünlerini, yine internetteki bazı reklam platformlarında, isterseniz sermayesiz veya reklam ağlarını kullanıp sermayeli olarak (Buradaki makaleye bakınız.) tanıtarak elde edilen satışlardan komisyon kazanma üzerinedir. Her satış ortaklığı programının komisyon oranları farklıdır.
Satış Başına Komisyon veya Üye Başına Kazanç
Satış ortaklığı sistemi iki türlü kazanç programı barındırır. Satış başına kazanç elde edeceğiniz yüksek komisyonlu programlara veya üye başına kazanç veren alışveriş sitelerinin programlarına katılabilirsiniz. Ürün satışı olmasa bile satış ortaklığını yaptığınız sitelere her kazandırdığınız üyeden 1 TL ile 5 TL arasında kazanç elde edersiniz. (Üye başı kazanç veren alışveriş siteleri için buraya bakınız.)

Bazı programlar hem satış başına komisyon kazanma, hem de üye başına kazanç elde etme imkanı sunabilirler. Aynı programda üye başına kazanç ve satış başına komisyon olarak her ikisini birden yapabilirsiniz. Örneğin; size özel olarak verilen satış bağlantısı ile satış ortağı olduğunuz ürünlerin reklamını her gün ziyaret ettiğiniz sitelerde yapabilir ve bu bağlantı üzerinden gerçekleşen satın almalardan komisyon kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece bir ürünün satışından komisyon kazanmakla kalmayabilir, söz konusu satış ortaklığı programının sitesine kazandıracağınız her üye başına da gelir elde edebilirsiniz.

GooMass bu alışveriş sitelerine müşteriyi nasıl sağlayacağınız, hangi tür ürünleri nasıl pazarlamanız gerektiği gibi pek çok eğitimi içerir. Eğer bir web sitesi kurarsanız, hiç reklam ücreti ödemeden sermayesiz bir şekilde arama motorlarından gelen ziyaretçilere nasıl ürün satacağınızı yine GooMass'ta öğrenebilirsiniz.

GooMass eğitimlerinde anlattığımız para kazanma stratejisine referans olarak, Türkiyede ürünlerini satış ortaklığı modeli ile satan bazı alışveriş sitelerine "Satış Ortaklığı Programları" sayfasından bakabilirsiniz.
Satış Ortaklığının Tarafları ve Avantajları
Bu sistem kazan ve kazandır mantığında işliyor. Hem siz kazanırsınız, hem de ürün sahibi kazanır.


Ürün Sahibinin Avantajları Nelerdir?

İnternet teknolojisi sayesinde ürün sahibi siz ve sizin gibi yüzlerce hatta binlerce kişiye tanıtım ve tavsiye yöntemiyle reklam yaptırma fırsatını bulur.
Ürün sahipleri hem fiziksel hayatta çalışma imkanı sağlayamayacak kadar çalışana sahip olur, hem de sigorta, yemek, yol ücretleri, çalışanlara araba, arabaların yakıt giderleri, çalışanların giyim giderleri, konaklama ücretleri, maaşlar, ofis giderleri gibi giderler olmadığı için oldukça çok kar eder.
Ürünler satıldığında size kazancından bir miktar komisyon öder. Güvenli olması için genelde satış ortağı ve ürün sahibi arasındaki komisyonu aracı bir kuruluş (satış ortaklığı ağları) takip eder. Ürün sahipleri satış ortaklığı sistemi sayesinde satışlarını çok daha hızlı bir şekilde arttırarak yüksek kazanç sağlarlar.


Satış Ortağının Avantajları Nelerdir?

Sadece interneti kullanarak evden veya işyerinden çalışabilir.
Tam zamanlı değil, günde sadece bir kaç saat çalışarak satış ortaklığı yapabilir.
Sermayeli veya sermayesiz bir şekilde satış ortaklığına başlanabilir.
Satış ortakları kendine ait bir ürünü olmasa bile ortaklık programlarında bulunan ürünleri kendi ürünü gibi internette pazarlayabilir veya kendi sitesinde tanıtarak satabilir.
Maaşlı bir kazanç modeli değildir, kazancın üst sınırı limitsizdir. Ucu açık ve geniş bir pazar içerisinde çalışma imkanına sahip olur.
Bir satış ortaklığı ağına üye iseniz, ürün sahipleri ile muhatap olmanız gerekmez. İşlemleri doğrudan ağ üzerinden bir kaç tıklama ile yapabilirsiniz.

Günümüzde hemen hemen herşeyin internetten satıldığı ve internetten alışveriş çılgınlığının gün geçtikçe arttığı bir dönemde satış ortaklığı, hem ürün sahipleri, hem de satış ortakları için cazip bir pazarlama ve para kazanma ortamı oluşturdu. Biz de bunca zaman içinde gerek yurtdışındaki, gerekse Türkiye'de elde ettiğimiz tecrübeyi GooMass ile bir eğitim seti haline getirerek sizlere sunduk.



0 yorum:

Yorum Gönder