Affiliate Kazançları: Evde İş İmkanları

Evde İş İmkanları

07:19 |

Forivia müstakil temsilci sitesi; Network Marketing iş modelini faydalanarak , müstakil çalışmanın özgürlüğünü yaşamak isteyenlere destek vermek yerine kurulmuştur. Emelimiz ev hanımlarına, ek iş isteyenlere, haneden para elde etmek isteyenlere, talebelere , bizzat işini kurmak isteyenlere, evde iş arayanlara arzu eder part time, arzu eder full olmak time çalışabilecekleri tam olarak ve etik tek iş fırsatı sunmaktır.

İnsanların hayatlarına sürpriz şekilde dokunan Forivia Network Marketing, düş ticareti değil ürün ticareti yapmaktadır. Bu nedenle Forivia şirketinin ağ pazarlama tasarınında asla mantalitesi yer almamaktadır. Azalık ücreti ödemeden kayıt olacağınız bu firmada sıfır anapara ile bizzat işinizi kurarsınız.

İnternet ortamında hanelere iş verici firmalar yer almaktadır . Bu firmaların vereceği işleri zamanında teslim etmezseniz anlaştığınız ücreti alamazsınız. Forivia Network Marketing ise bizzat işiniz olacağı amaçlı ne kadar çaba ve zaman ayırmanız gerektiğine tek siz hüküm verirsiniz. Bununla Birlikte evlere iş verici firmalar doğruluk ettiğiniz fiyatın yerine çok cüzi miktarlar öder. Forivia ise hanede ek iş arayanlar amaçlı yüksek gelirler elde etmenizi temin edecek ve yaşam standartlarınızı yükseltecek yüzyılın işidir. En mühim farklılık ise; hanelere iş verici firmalar başkaları amaçlı çalıştığınız işleri barındırır. Forivia Network marketing işinde yalnızca kendiniz amaçlı çalışırsınız. Nedeni Ise bu iş, sizin işinizdir! Bizzat işinizi kurup, farkınızı yaratmanın fırsatıdır!

Doğrudan satış sektöründe bulunan Forivia, doğal ve sıhhatli ürünlerini ek ciro isteyenler, hanede iş arayanlar ve bizzat işini kurmak isteyenlerin aracılığıyla tüketicilerine ulaştıran tamamı Türk sermayeli tek şirkettir. Forivia müstakil temsilci sitesi olarak bizim görevimiz ise kişilerin ek olarak sıhhatli yaşayabilecekleri tek yaşam yaratırken ek ciro , hanede iş ve bizzat işini kurma imkanlarını size verebilmektir.

Forivia müstakil temsilci sitesi size zenginlik vermez. Hızla büyümeye devam eden Network marketingsektöründe zenginliği kazanmanız amaçlı gerekli ortamı ve fırsatı sunar.

Ülkemizi ve insanlarımızı hem sıhhat açısından hem de ekonomik açıdan ek olarak ileri noktalara taşımakta sizlerinde yer almasından mutlu olmak duyarız… Saygı ve sevgilerimizle, Forivia Müstakil Temsilci Sitesi http://www.evdeisimkanlari.com

0 yorum:

Yorum Gönder