Affiliate Kazançları: Dikkat Çekici Kazançların Yolu

Dikkat Çekici Kazançların Yolu

13:37 | , , , , , , , , , ,

Şirketler web sitelerinin ziyaretçi sayısını artırmak, markalarının bilinirliğini yükseltmek ve ürünlerinin satışlarına teşvik etmeyi sağlamak amacıyla kendilerine satış ortakları aramaktadırlar. Bu ortaklık karşılığında yağılan her satışa belirli bir komisyon ödemesi yapmaktadırlar. Eğer sizinde bir siteniz varsa neden satış ortaklığıyla para kazanmayasınız ki? Sonuçta az zaman harcayarak yüksek gelirler elde edebileceğiniz ve dünyanın en kârlı işleri arasına girmiş bir iş de satış ortaklığıdır.

Satış ortaklığını üç adımda gerçekleştirerek işe başlayabilirsiniz. İlk adım; ortaklık için sitelere üye olmanızdır. İkinci adım; sitelerin size özel oluşturduğu ürünlerin pazarlanmasını sağlamanızdır. Son adım işin en can alıcı noktasıdır. Çünkü pazarlanmasını sağladığınız her üründen, anlaşmanıza bağlı olarak komisyon alırsınız. Nasıl mı? Ziyaretçi sitenize geldi. Pazarladığınız ürünün linkine tıkladı. Ürünü inceledi ve beğendi. Sipariş verdiği anda sizin tarafınızdan gelen bir müşteri olduğu için anında komisyonunuz hesabınıza geçer.

Bazı sitelerin komisyonları gerçekten kısa zamanda yüksek gelirler elde etmenizi sağlayacak cinsten komisyonlardır. Mesela %50 ile komisyon ile çalışan şirketler bulunmaktadır. Yani 100 Liralık bir ürünün satışı sizin linkinize tıklanarak gerçekleşti. Ve diyelim ki bu şekilde günde sadece bir tane ürünün satışına aracılık ettiniz. Aylık geliriniz 1500 Lira yapar. Sonuçta askeri ücretin çok düşük olduğu bir ülkede 1500 Lira çok iyi para değil mi? Eğer bir işiniz yoksa mevcut işinizin maaşı yetmiyorsa satış ortaklığı yapmayı düşünün derim. Sonuçta dikkat çekici kazançları satış ortaklığı ile elde edebilmeniz an meseledir. 

Peki kimlerin nasıl satış ortağı olursunuz?

Affiliate Marketing deyince akla ilk gelen xticaret affiliate marketing sistemidir. Bu sisteme 1 kereye mahsus 20 TL ile üye olunuyor ve onlarca hatta yüzlerce ürünün satış ortağı olabiliyorsunuz. X ticaret satış ortaklığı sistemi ile sitenize eklediğiniz bir ürünün satışı gerçekleştiğinde siz uyuyorken dahi para kazanabiliyorsunuz. Sitenize dilediğiniz ürünü ekleyin, sonra satışı bekleyin. Her satıştan farklı kar marjları ile yüksek gelir elde etmek için hemen xticaret satış ortaklığı sistemine katılın.



0 yorum:

Yorum Gönder